Activitats i metodologia de treball

 

El Centre Bolivià Català enfoca els seus esforços sobre la base d'un intercanvi horitzontal i la revaloració dels coneixements i les experiències viscudes aquí a Catalunya entre tots els assistents a les nostres trobades. Es dóna informació dels temes que preocupen els nostres compatriotes i immediatament es contacta amb l'entitat que correspongui al seu cas.
Volem remarcar que la nostra associació no rep cap tipus de subvenció de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament ni d'institucions privades. Es finança amb els diners que guanya el seu ballet folklòric TINKUNA.

Les trobades bàsicament es fan els dies:

  • Dissabtes i diumenges de 16:00 a 22:00 al Centre Cívic Drassanes, c/ Nou de la Rambla, 43. Es van triar aquests dies perquè la majoria dels nostres companys treballa de dilluns a divendres tot el dia (fixes i internes, peons de construcció) i els caps de setmana no saben on anar i què fer aquests dies que no treballen. Sabem que de vegades es dediquen a consumir alcohol i a altres activitats que, en alguns casos, comporten el patiment de depressions i la pèrdua d'autoestima.
  • Els dies hàbils de la setmana i, en cas d'emergència, està disponible el telèfon de la presidenta.